Termeni si conditii

Arual este denumirea comerciala a …, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, …

Folosirea site-ului www.arual.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Exista posibilitatea ca Termenii si Condiitiile sa fie modificate, fara nici un fel de notificare prealabila.

Puteti accesa oricand acest meniu pentru a afla noile prevederi.

Definitii

  • Vanzator: Arual
  • Cumparator: poate fi orice persoana fizica sau persoana juridica care efectueaza o Comanda.
  • Utilizator: orice persoana fizica sau juridical inregistrata pe SITE, care prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.
  • Site: reprezinta magazinul online www.arual.ro
  • Cont: sectiunea din site formata dintr-o adresa de mail si o parola
  • Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului , prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe site.
  • Contract: reprezinta contractual incheiat la distanta intre Cumparator si Vanzator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.
  • Nickname: pseudonym prin care un anumit Utilizator/Client/Cumparator poate adauga continut pe site. Nickname-ul este asociat informatiilor din Site ale Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului sub denumirea de “Nume Utilizator”.
  • Favorite: sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa isi creeze Liste cu Bunuri pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii.
  • Produse: bunuri care urmeaza a fi achizitionate de catre Utilizator ca urmare a Contractului incheiat.

 

Livrare

Livrarea se face prin intermediul unui serviciu de curierat, sau prin Posta Romana cu plata ramburs in momentul primirii coletului.

Termenul de livrare al produselor se incadreaza intre 2-5 zile lucratoare de la data inregistrarii comenzii de catre cumparator.

Comenzile ce depasesc suma de 200 lei beneficiaza de transport gratuit, comenzile sub suma de 200 lei au o taxa de livrare de 22 lei prin curier, sau 12 lei prin posta.

Politica de returnare

O comanda poate fi anulata in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului, conform O.G. 130/2000 si O.G. 34/2014, fara a justifica decizia de anulare. Costul transportului va fi suportat de dumneavoastra, iar contravaloarea comenzii va fi inapoiata fie ramburs, fie in contul dumneavoastra. Nu se accepta returnarea produselor prin posta.

Produsele se returneaza in aceeasi stare in care au fost livrate, fara sa prezinte urme de deteriorare, insotite de etichetele initiale, si toate documentele originale.

Dispute si conflicte

Prezentul Contract este supus legii romane. Orice litigii vor fi solutionate conform legilor in vigoare pe teritoriul Romaniei.

Eventualele conflicte aparute intre Cumparator si Vanzator  se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane.

Orice tentativa de acces neautorizat pe site-ul www.arual.ro va fi raportata autoritatilor competente.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, Cumparatorul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Pentru orice informatii sau nelamuriri, pe puteti scrie la adresa ..