POLITICA DE LIVRARE SI RETUR

POLITICA DE LIVRARE

Livrare prin curier rapid, intr-un interval orar de 24 pana la 48 de ore de la confirmarea comenzii.

Livrarile se fac doar pe teritoriul Romaniei.

Comenzile ce depasesc suma de 300 RON beneficiaza de transport gratuit, pentru comenzi sub 300 RON costul transportului este de 20 RON.

 

POLITICA DE RETUR

Va rugam sa ne trimiteti un e-mail cu intentia dumneavoastra de a returna un produs la adresa : comenzi@arual.ro

Singura metoda acceptata de retur este prin Curier. Livrarea returului se va face printr-un serviciu de curierat ales de tine, iar toate taxele de transport vor fi in sarcina ta.

Trebuie sa tii cont ca ai la dispozitie 14 de zile calendaristice de la data primirii coletului si ca produsele trebuie sa indeplineasca cateva conditii.

Returnarea banilor se face in termen de 14 zile in funție de cat de repede ajunge produsul la noi și cat de repede se face decontul de catre banca.

E important ca tu sa returnezi responsabil!

Returneaza produsul pe care nu il mai doresti in aceeasi stare in care a fost livrat. Produsul poate fi returnat numai daca este in aceleasi conditii in care a fost primit, in ambalajul original, nu este deteriorat si nu prezinta semne de uzura. Expediati produsele la adresa Str. Cazanului nr.47A, Berceni, Ilfov, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data receptionarii coletului.

Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.Dupa ce verificam produsele pe care le-ai returnat, iti vom spune daca toate conditiile de retur au fost indeplinite.

Apoi te vom anunta in momentul in care iti restituim suma echivalenta returului tau.