Mini imprimanta portabila cu printare termica model C19 alb/turcoaz

99.00 lei

Mini imprimanta portabila cu printare termica se mândrește cu o baterie substanțială de 1200 mAh care vă permite să imprimați intens, fără întrerupere

Doar 1 rămase în stoc

Descriere

Baterie de 1200 mAh – Spuneți adio reîncărcărilor frecvente. Mini imprimanta portabila cu printare termica se mândrește cu o baterie substanțială de 1200 mAh care vă permite să imprimați intens, fără întrerupere. Indiferent dacă sunteți acasă, la școală sau în mișcare, această capacitate impresionantă a bateriei vă asigură că nevoile dvs. de imprimare sunt îndeplinite fără compromisuri.

Posibilitati versatile de imprimare – De la copii la studenți, adulti sau bunici,  se integrează perfect în diverse scenarii. Indiferent dacă imprimați materiale de studiu, documente de afaceri, creații artistice sau mai mult, această imprimantă este un însoțitor versatil care vă înțelege cerințele multiple.

Aplicație cu șabloane – Personalizarea este în centrul atenției cu aplicația furnizată, care include o serie de șabloane. Creați calendare, liste de activități, texte, fotografii, note, fișe și multe altele, toate adaptate preferințelor dvs. Este un avantaj pentru studenții care își organizează cursurile și un loc de joacă pentru mințile artistice care doresc să dea viață viziunilor.

Tehnologia Zero Ink – Cu tehnologia inovatoare de imprimare termică, imprimanta Bluetooth pentru telefon elimină nevoia de cartușe de cerneală și acest lucru nu numai că reduce problemele operaționale, dar contribuie și la o călătorie de imprimare ecologică.

Pasul de operare:

  1. Incarcati dispozitivul inainte de utilizare.
  2. Apasati lung tasta de pornire timp de 3 secunde pentru a porni. 
  3. Descarcati aplicatiaFun Print pe smartphone. 
  4. Deschideti aplicatia, inregistrati-va. 
  5. Cautati Bluetooth si conectati-l. 
  6. Selectati o imagine sau o chitanta de imprimat.

Pachetul contine:

  • 1x Imprimanta termica
  • 1x Cablu USB
  • 1x Manual de utilizare
  • 1x Hartie de imprimare