Lumanare parfumata in suport din sticla eucalipt si pin Scented Candle

85.00 lei

Lumanarea emana un parfum revigorant format din eucalipt și pin, potrivit sezonului rece.

Doar 1 rămase în stoc

SKU: 10225483 Categorie: Etichete: , ,

Descriere

Lumanarea emana un parfum revigorant format din eucalipt și pin, potrivit sezonului rece. Intr-un vas din sticla verde inchis cu capac din lemn de pin ce poate fi folosit pentru depozitarea micilor obiecte odata ce se termina lumanarea.

Siguranta produsului:

Nu lasati niciodata o lumanare care arde nesupravegheta. Nu lasati lumanarea care arde in preajma copiilor sau animalelor de companie. Nu ardeti lumanarea in apropierea obiectelor care pot lua foc sau in apropierea perdelelor. Utilizati un suport de lumanare pentru a proteja suprafetele. Nu asezati lumanarea langa o sursa de caldura. Taiati fitilul la 1 cm inainte sa aprindeti lumanarea. Atentie la recipientele de lumanari , acestea pot sa se incinga in timpul arderii.

SPECIFICATII

  • Brand: Butlers
  • Material: Sticla, lemn de pin, ceara de soia
  • Culoare: Verde inchis
  • Dimensiune: Ø 8 cm, inaltime 9 cm
  • Timp de ardere: 30 ore

Gefahrensymbole: Umweltgefaehrdende stoffeKerzenhinweise: Achtung Kerzenhinweise: Die kerze von kindern und haustieren fernhalten Kerzenhinweise: Brennende kerzen muessen mindestens 4-10 cm auseinanderstehen Kerzenhinweise: Die kerze nie in der naehe leicht brennbarer gegenstaende (wie zum beispiel gardinen) brennen lassen Kerzenhinweise: Die kerze nie unbeaufsichtigt lassen

 

Brand

Butlers

Butlers este un lant german ce comercializeaza accesorii pentru casa, decoratiuni, mobilier si textile in peste 160 de magazine din toata Europa. Sloganul companiei din Köln este „made for your home”