Jucarie pentru dentitie cub senzorial din plastic ABS si silicon

48.00 lei

Doar 2 rămase în stoc

Descriere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jucaria pentru dentitie cub senzorial este perfecta pentru bebelusul tau, oferindu-i o explorare senzorială grozavă.

Baby music balls

 baby rattles activity ball

Bumble Ball for Babies

Jucarie dentitie

Ușurarea dentiției bebelușului, cu 6 puncte de roade și 3 suprafețe texturate diferite, această jucărie masează eficient gingiile bebelușului pentru a atenua durerile de dentiție. Este ușor de ținut și de mestecat pentru bebelușii de 0-6 luni, cu margini netede și fără bavuri ascuțite pentru apucare și mestecat în siguranță.

Zdranganitoare

Această jucărie are 6 puncte de roadere cu inele de zdrăngănitoare și mai departe, producând sunete blânde de zgomot care activează și stimulează simțurile bebelușului tău. Poate scoate un clic satisfăcător.

Usor de curatat

Pentru a asigura siguranța bebelușului, este important să păstrați jucăriile pentru dentiție curate. Fabricat din silicon de înaltă calitate, fără BPA și alimentar. Îl puteți curăța și steriliza rapid folosind abur, lumină ultravioletă sau apă clocotită. Vă rugăm să rețineți să nu-l scufundați în apă clocotită mai mult de un minut.

 Baby Music Shake Dancing Ball Toy

Ore in sir de distractie

Cubul senzorial pentru bebeluși este ușor de înțeles, poate îmbunătăți entuziasmul și interacțiunea copilului în timpul jocului. Iar suprafața de contact diferită activează sensibilitatea tactilă în curs de dezvoltare a bebelușului și îl învață pe copil despre varietate. Iar sunetele stimulează dezvoltarea auditivă.

Gift for Baby

 Preschool Toys

learning ball toy

Materiale durabila

Fabricat din silicon de înaltă calitate, nu numai că nu conține substanțe nocive, ci este și foarte durabil, rezistent la temperaturi ridicate, poate fi tras fără deteriorare.

Ajustabila

Lungimea poate fi ajustată în funcție de scenariul de utilizare, dacă trebuie așezată pe un cărucior, o mașină sau un scaun de masă, poate fi reglată în funcție de distanța sa față de bebeluș.

Ventuza

Potrivit pentru mai multe scenarii, precum sticla mașinii, peretele băii, pentru a le atrage atenția în timpul mesei, iar uneori copilul le va arunca, astfel încât să nu fie nevoie să ridici jucăria în mod repetat.

 Baby Music Shake Dancing Ball Toy

Cu culorile sale luminoase și vii, această jucărie captează instantaneu atenția bebelușului și îl încurajează să ajungă și să apuce. Pe măsură ce abilitățile motorii ale bebelușului tău se dezvoltă, acesta va învăța să țină și să scuture jucăria cu ușurință. Diferitele texturi și modele oferă o atingere stimulativă care ajută la dezvoltarea senzorială a bebelușilor timp de 6-12 luni.