Jucarie educativa cititor de carduri in limba engleza Roz

44.99 lei

Aceasta jucarie educativa cititor de carduri conține 112 carduri flash cu doua fete care permite copiilor sa învețe cuvinte in engleza din diferite categorii precum alimente, mijloace de transport, culori, animale și multe altele.

Doar 2 rămase în stoc

Descriere

Aceasta jucarie educativa cititor de carduri conține 112 carduri flash cu doua fete care permite copiilor sa învețe cuvinte in engleza din diferite categorii precum alimente, mijloace de transport, culori, animale și multe altele. Este o modalitate excelentă pentru cei mici de a explora diferite domenii, de a-si îmbunătăți capacitatea cognitivă și de a-si exercita auzul. 

Ușor de utilizat: Pune cardul in slotul cititorului de carduri, cititorul de carduri va pronunta cuvintele. Cand este introdus un card pentru animale sau un card de transport, cititorul de carduri va reda sunetul animalului sau mijloacelor de transport. Apasati butonul de repeat pentru a pronunta din nou cuvantul si efectul sonor.

Aceasta jucarie Montessori tine copiii departe de telefonul mobil si tablete, reducand in mod eficient timpul petrecut la ecran.

Jucaria este reincarcabila prin cablu USB, baterie incorporata de 300 mAh (cablu inclus), durează doar 1,5 ore pana la incarcare completa si suporta pana la 4 ore de joc. Cititorul de carduri cantareste 70 g si dimensiunea este de 10 x 9 x 2 cm, usor de tinut de copii. Volumul este reglabil.

Aplicabil atat pentru acasa, cat si pentru clasa – Aceste jucarii pentru copii mici pot fi folosite de parinti si profesori pentru a-i invata pe cei mici sa invete sa vorbeasca, sa dezvolte vocabularul intr-un mod mai placut.

Pachetul este format din:

  • 1 x cititor de carduri
  • 112 x cartonase cu doua fete
  • 1 x cablu USB
  • 1 x ghid de utilizare

Marimea produsului:

  • Cititor de carduri: 10 x 9 x 2 cm
  • Cartonase cu doua fete: 9 x 6 cm
  • Ambalaj: 18 x 10 x 4 cm