Reduceri!

Difuzor Aromaterapie Din Ceramica Negru Cloud Nine Butlers

Prețul inițial a fost: 305.00 lei.Prețul curent este: 220.00 lei.

Difuzorul de aromaterapie Cloud Nine de la Butlers cu capac ceramic, este perfect pentru a infuza casa cu un parfum placut.

Doar 1 rămase în stoc (poate fi pre-comandat)

Descriere

Difuzorul de aromaterapie Cloud Nine de la Butlers cu capac ceramic, este perfect pentru a infuza casa cu un parfum placut. Pur si simplu umpleti rezervorul de apa pana la semn, adaugati cateva picaturi din uleiul esential dorit, porniti difuzorul si lasati-va vrajiti de parfumul placut. Pentru a face experienta de rasfat si mai placuta, pur și simplu porniti functia de lumina. Puteti crea atmosfera perfecta cu una din cele sapte culori LED reglabile.

SPECIFICATII                                                                                                                                                 

 

  • Brand: Butlers
  • Material: plastic, ceramica, metal
  • Culoare: Negru
  • Dimensiuni: Ø 9 cm, inaltime 15,5 cm
  • Consum de energie: 1,2 W
  • Tensiune (volți): 24V

BPA Frei: Bpa-freiVerwendungsbereich: Innen-bereich ip 20CE-Zeichen: Dieses produkt entspricht den gueltigen europaeischen richtlinienWarnhinweise Leuchten: Dieser artikel darf gemäß der eu-richtlinie-weee (waste electrical and electronic equipment) nicht über den unsortierten müll entsorgt werden. dieser muss der jeweiligen lokalen einrichtung für die entsorgung bzw. das recycling von elektronikprodukten zugeführt werden.Schutzklasse: Schutzklasse iii

Brand

Butlers

Butlers este un lant german ce comercializeaza accesorii pentru casa, decoratiuni, mobilier si textile in peste 160 de magazine din toata Europa. Sloganul companiei din Köln este „made for your home”