Aparat Foto-Video FULL HD pentru copii cu functie de printare-Turcoaz

184.99 lei

Aparat Foto-Video FULL HD pentru copii, cu functie de printare, ecran LCD de 2.4 inch, 3 role incluse, snur de sustinere, Turcoaz

Doar 4 rămase în stoc

Descriere

Aparat Foto-Video FULL HD pentru copii, cu functie de printare, ecran LCD de 2.4 inch, 3 role incluse, snur de sustinere, Turcoaz

Aparatul foto-video Full HD pentru copii, cu functie de printare, Wi-Fi si imprimanta termica incorporata, este un dispozitiv excelent pentru a-i incuraja pe cei mici sa exploreze si sa-si dezvolte creativitatea.

O caracteristica speciala a acestui aparat sunt ledurile cu culori diferite pozitionate sub urechiusele animalutului, spre incantarea celor mici.

Cu acest aparat foto-video, copiii pot captura momente speciale in rezolutie Full HD, obtinand imagini clare si detaliate, precum si inregistrari video, dar calitatea principala a acestui dispozitiv este imprimanta termica ce ofera celor mici posibilitatea sa printeze momente unice. Imprimanta are conectivitate Bluetooth si daca vei instala pe telefon aplicatia Fun Print, vei putea printa pozele facute cu telefonul mobil.

Functiile simple si intuitive ii ajuta pe cei mici sa invete rapid cum sa foloseasca aparatul foto.

Bateria de 800 mAh ofera o putere suficienta pentru o utilizare prelungita, permitand copiilor sa captureze numeroase fotografii si videoclipuri inainte de a fi nevoie sa se reincarce.

Aparatul prezinta un design ergonomic, de dimensiuni reduse , fiind ideal pentru manutele celor mici. Prezinta si un snur de sustinere.

Prezinta slot pentru card (cardul nu este inclus)

 

Pachetul include:

-aparat foto cu imprimanta termica incorporata
-cablu de date/incarcare USB Type-C
-3 role de hartie termica lucioasa (grosime 25 mm, latime 57 mm)
-snur de sustinere a camerei
-manual de utilizare in limba engleza