Contact

Nu ezitati sa ne puneti o intrebare sau sa solicitati informatii suplimentare despre produsele noastre completand formularul alaturat. De asemenea suntem disponibili prin e-mail: comenzi@arual.ro sau la numarul de telefon: 0761 234 482

Întrebări frecvente

Cum comand un produs?

Comenzile se pot face doar online, prin simpla adaugare in cos a produselor dorite, completarea datelor necesare, apoi puteti inregistra comanda. In cazul in care aveti nevoie de consultanta, va stam la dispozitie la numarul de telefon: 0767 087 187

Cum se face livrarea?

Livrarea se face, la alegerea dumneavoastra, prin curier sau posta. Termenul de livrare se incadreaza intre 2-5 zile lucratoare de la data inregistrarii comenzii.

Cat costa transportul?

Orice comanda ce depaseste suma de 200 lei beneficiaza de transport gratuit. Comenzile sub suma de 200 lei au o taxa de 22 lei prin curier, sau 12 lei prin posta.

Pot returna un produs?

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice. Ne puteti contacta la numarul de telefon 0767 087 187 sau prin intermediul adresei de e-mail: comenzi@arual.ro pentru a va anunta intentia. Costul transportului va fi suportat de dumneavoastra, iar returul banilor se poate face ramburs sau in contul mentionat de dumneavoastra.

Scrie-ne