Contact

Nu ezitati sa ne puneti o intrebare sau sa solicitati informatii suplimentare despre produsele noastre completand formularul alaturat. De asemenea suntem disponibili prin e-mail: comenzi@arual.ro sau la numarul de telefon: 0772 240 784

Întrebări frecvente

Cum comand un produs?

Comenzile se pot face doar online, prin simpla adaugare in cos a produselor dorite, completarea datelor necesare, apoi puteti inregistra comanda. In cazul in care aveti nevoie de consultanta, va stam la dispozitie la numarul de telefon: 0772 240 784

Cum se face livrarea?

Livrarea se face prin curier rapid Bookurier, termenul de livrare este de 1-3 zile lucratoare de la data inregistrarii comenzii.

Cat costa transportul?

Orice comanda ce depaseste suma de 300 lei beneficiaza de transport gratuit. Comenzile sub suma de 300 lei au o taxa de 20 lei prin Bookurier.

Pot returna un produs?

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice. Ne puteti contacta la numarul de telefon 0772 240 784 sau prin intermediul adresei de e-mail: comenzi@arual.ro pentru a va anunta intentia. Costul transportului va fi suportat de dumneavoastra.

Scrie-ne